ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 0900 ΕΩΣ 1400 ΩΡΑ ΤΗΛ. 2521037000 -ΦΑΧ 2521037320.

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζονται οι διανομές των αγροτικών προϊόντων από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό του Συλλόγου Πολυτέκνων Φιλιππουπόλεως 37 στη Δράμα .τηλ 252102.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και με χαμηλές τιμές, γιατί δεν έχουμε εμπορικό κέρδος, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση λειτουργίας του ΚΟΙΝΣΕΠ.
ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Σας περιμένουμε . Κάθε ημέρα ανοικτά απο Ο8ΟΟ έως 1400. Δευτέρα έως Σάββατο και Τρίτη -Πέμπτη- Παρασκευή από 1700 έως 2000.

Κοπή αγιοβασιλόπιτας

Βράβευση φοιτητών

ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΧΌΛΕΣ

30-1-2011ΔΗΜ.ΩΔΕΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ.10/2011 ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

 

Σας γνωρίζουμε ότι, τα όσα αναγράφονται και δημοσιοποιούνται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ιδιαίτερα αυτά που ειπώθηκαν από την κρατικοδίαιτη ΝΕΤ σε μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ότι οι πολύτεκνοι είναι οι μόνοι ευνοημένοι από το νέο σύστημα εξετάσεων και παράλληλα των  μετεγγραφών  αφού με τις βάσεις που ανακοινώθηκαν  με πολύ λίγα μόρια μπορούν να εισαχθούν σε σχολές με πολύ υψηλά μόρια, αποτελούν αποκύημα φαντασίας και κατασυκοφάντησης των πολύτεκνων οικογενειών και των παιδιών μας. Αναφέρουμε τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ που υπέστησαν οι υποψήφιοι πολύτεκνοι σπουδαστές, από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Υπ. παιδείας. Παρέτειναν την προθεσμία υποβολής για να απαλείψουν την πολυτεκνική ιδιότητα, όσοι, κατά την αυθαίρετη ερμηνεία υλοποίησης του σχετικού νόμου, έχουν αδελφούς που έχουν υπερβεί το 23ο ή 25ο έτος της ηλικίας τους, με την απειλή ότι αν η επίκληση της πολυτεκνικής ιδιότητας δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες της σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου, η οποία σημειωτέον κατά την άποψή τους υπερισχύει του νόμου, θα αποκλεισθούν και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις τα επόμενα δύο έτη. Και υπάρχουν γονείς που υποχώρησαν. Παρομοίως αποκλείονται από το μηχανογραφικό σύστημα να δηλώσουν την πολυτεκνική ιδιότητα όσοι το εισόδημα των γονέων τους υπερβαίνει το καθορισμένο ύψος εισοδήματος, με αποτέλεσμα, στη περίπτωση που επιτύχουν, να τους στερείται η δυνατότητα προσφυγής στη δικαιοσύνη κατά του αντισυνταγματικού νόμου για τις μετεγγραφές. Όλα αυτά έχουν σκοπό να σπιλώσουν την πολυτεκνική κοινότητα και όποια ευεργετήματα παρέμειναν θέλουν να τα διαγράψουν τον επόμενο χρόνο Η αντιπολυτεκνική τακτική που ακολουθεί η υπουργός παιδείας είναι γνωστή και κινείται στα όρια της φαιάς προπαγάνδας. Δυστυχώς πάρα πολλοί πολύτεκνοι, φοβούμενοι, απαρνήθηκαν την πολυτεκνική τους ιδιότητα(αφού αυθαίρετα το υπουργείο εισήγαγε: ηλικιακά όρια αδελφών, όρια εισοδήματος, περιφέρειες διαμονή, με αποτέλεσμα πολύτεκνοι καταγόμενοι πχ. από Κυκλάδες - Δωδεκάνησα να μην μπορούν να δηλώσουν νομικές, ιατρικές, πολυτεχνικές σχολές, τα ίδια συνέβησαν και σε άλλες περιφέρειες)!

Έτσι δεκάδες πολύτεκνοι με πολύ καλούς βαθμούς δεν δήλωσαν ότι είναι πολύτεκνοι, γιατί τους τρομοκράτησε το υπουργείο(με τις απειλές περί 2ετούς αποκλεισμού των) και δήλωσαν σχολές με τη γενική σειρά επιλογής και άλλο πολύτεκνο αναγκάστηκαν να προσφύγουν στο ΣτΕ.«Αξιοκρατικό κριτήριο για την κ. Διαμαντοπούλου, είναι: Να μπορεί κάποιος και με λευκές κόλλες να περνά στην Ιατρική Αθήνας και δεν είναι το ισχύον σύστημα των μετεγγραφών, που ο πολύτεκνος φοιτητής του τμ. Ιατρικής Αλεξανδρούπολης των 18500 μορίων πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με 19000 μόρια ή στην Αθήνα με τα 19100 μόρια!» Το μόνο που ζητούσαμε ήταν:

ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ του άρθρου 59 του ν/σ. που τελικά ψηφίστηκε.

 Σταματήστε Κύριοι, τη σπέκουλα και τη λάσπη εναντίων των πολύτεκνων οικογενειών.

                 Ο                                                                                              Ο

          Πρόεδρος                                                                 Γενικός γραμματέας

Σμολοκτός Νικόλαος                                                    Θεοδωρίδης Θεόδωρος


Επιστροφή Εκτύπωση

Τρίτη 11 Μαίου 2021

ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ, ΜΩΚΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ, ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 25 επισκέπτες.
Και το σύνολο των επισκέψεων: 2932659

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
"ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ"

Φύλλο: ΙΑΝ-ΦΕΒ 2011
Φύλλο: ΜΑΡ-ΑΠΡ 2011
Φύλλο: ΜΑΪ-ΙΟΥΝ 2011


Αρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουτ’ εμόν εστί, ούτ’ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη,
κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών.”

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος 1453

ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ
ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΤΟΥ
ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Κλίκ εδώ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΤΩ

"ht tp:/ /www .yout ube. com/ v/CW oWlx 3D25 Y&hl=el_GR&fs=1&"> "ht tp:/ /www .you tube .com /v/CWoWlx3D25Y&hl=el_GR&fs=1

Διεύθυνση: Άρμεν 24 - Τ.Κ. 66100, Δράμα | E-mail: info@sylpoldramas.org.gr | Τηλ.: 25210 37000 & φαξ: 25210 37320
         

Powered by webing.gr - Graphics by