ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΕ

13 Ιουνίου 2012
images.jpg1111111Anejarthtoi_Ellhnes

images.jpg1111111Anejarthtoi_Ellhnes

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196

176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ

Tηλ. : 210 9545000

Fax : 210 3615634

Εmail:pressoffice@anexartitoiellines.gr

Site: www.anexartitoiellines.gr

ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Email: nsmoloktos@yahoo.gr

Τηλ. 6974422442

 

ΠΡΟΣ: Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος

(Γενικό Συμβούλιο)

Σχετ.  : Επιστολή  Α.Σ.Π.Ε. στις 23 Μαΐου 2012

ΘΕΜΑ:  Πολύτεκνοι – Δημογραφικό

 

Αξιότιμοι,

1.   Σε απάντηση σχετικής επιστολής που μας στείλατε και αφορά την πολύτεκνη οικογένεια και τα προβλήματα της, σας ενημερώνουμε ότι:

α. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν στην Κοινοβουλευτική τους ομάδα τέσσερεις (4) πολύτεκνους βουλευτές και μεταξύ αυτών τον Πρόεδρο τους κ. Πάνο Καμμένο. Αυτό και μόνο το γεγονός μας καθιστά ευαίσθητους σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πολυτεκνική κοινότητα και ως εκ τούτου θα δίνουμε προτεραιότητα σε θέματα που σας αφορούν.

β. Με την ολοκλήρωση του Οικονομικού και Κοινωνικού προγράμματος θα είσαστε σε θέση να ενημερωθείτε  επακριβώς για τις θέσεις μας και την πολιτική που θα εφαρμόσουμε, όταν αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας καθώς και τις παρεμβάσεις μας ως κοινοβουλευτική ομάδα σε επίπεδο κυβέρνησης.

2.   Μελετώντας την επιστολή που μας αποστείλατε κατανοούμε πλήρως τις προτάσεις σας, αλλά και την αναγκαιότητα εφαρμογής των από την πολιτεία. Συμφωνούμε ότι πρέπει να δοθούν εκείνες οι προτεραιότητες, ώστε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα και να θέσουμε σε διαβούλευση κάποιες που χρειάζονται βελτιώσεις προς το καλύτερο.

3.   Ευελπιστούμε ότι μετά τις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα έχουμε την χαρά να συναντηθούμε, ώστε να συζητήσουμε από κοινού και να διαμορφώσουμε το πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, που πρέπει να εφαρμόσουμε ώστε επιτέλους να δοθεί λύση στο μέγα πρόβλημα που είναι το δημογραφικό. Πιστεύουμε ότι η ελληνική οικογένεια και ειδικά η πολύτεκνη, πρέπει να επιβραβεύεται για την προσπάθεια που κάνει για να έχουμε ως χώρα ανανέωση και αναγέννηση   του πληθυσμού της.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία, είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.