ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ.

16 Σεπτεμβρίου 2012
291211a3

Συνάδελφε πολύτεκνε μη μένεις απαθής…

Έχουν κατορθώσει να διαλύσουν  τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδος μας  τώρα δίνουν την χαριστική βολή  με την ανακοίνωση των μέτρων που θα εξαγγείλει ο εκτελεστής των μνημονιακών δυνάμεων κατοχής στην Ελλάδα Πρωθυπουργός , μαζί με τους συγκυβερνώντας της ντόπιας τρόικας. Κανείς όμως δεν συγκινείτε ούτε οι πολύτεκνοι που πλήττονται πρώτοι με τα επαχθή μέτρα, μας έχουν αφιονίσει και μας παραμυθιάζουν οι βουλευτές  που εκτελούν προθύμως τις εντολές των εκτελεστών της συγκυβέρνησης. Συνάδελφοι Πολύτεκνοι μη κάθεστε στο καναπέ σηκωθείτε  και κάντε το αυτονόητο.

Διαμαρτυρήσου και εσύ με δική σου επιστολή στους αρμοδίους, σε Εφημερίδες, σε ιστοσελίδες και βουλευτές της περιοχής σου.

 291211a3

Καταργούν επιδόματα, επιβάλλουν Χαράτσια και αβάσταχτη φορολογία, βάζουν εισοδηματικά όρια. Στα αυθαίρετα και πάλι καμιά αλλαγή(αλλά για τους Μουσουλμάνους 80% έκπτωση!) ή στο Χαράτσι της ΔΕΗ για τους πολύτεκνους(ίδιο εισόδημα είτε έχεις 4 είτε 14 παιδιά!)…

 

 

Κατήργησαν ακόμη και μέτρα χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για την Κυβέρνηση, όπως τις Μετεγγραφές των παιδιών μας(παρότι καταργήθηκε ο νόμος Διαμαντοπούλου…, οι πολύτεκνοι συνεχίζουν να τιμωρούνται), τους διορισμούς των πολ. Εκπ/κών… Οι θέσεις στις φοιτ. Εστίες ελάχιστες.

Κατάγγειλε αυτούς που σε κατάντησαν στην εξαθλίωση, αυτούς που σε εμπαίζουν.

Βοήθησε τον Πολυτεκνικό σου Σύλλογο να στείλει και αυτός διαμαρτυρία…

 

Τα παιδιά σου τα καταδικάζουν να μείνουν αμόρφωτα… Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός, τότε τι είναι;;;

Μη μένεις απαθής…