ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

28 Νοεμβρίου 2014
IMG 2365

IMG 2365      

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/2014
 
               Σας ανακοινώνουμε ότι εορτάσαμε την μνήμη του Αγίου Στυλιανού στις 26 Νοε. 2014 προστάτη του Συλλόγου μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Δράμα.

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Παύλου.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερειφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης Αργύριος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Δήμου Δράμας κ.Μωϋσιάδης Αριστείδης,ο επικεφαλής αντιπολίτευσης του Δήμου Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ Γρηγόριος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδης Θεόδωρος, στρατιωτικές αρχές, πρώην πρόεδροι του συλλόγου πολυτέκνων , πρόεδροι συλλόγων και φορέων, πολύτεκνοι ιερείς, πολύτεκνες οικογένειες με τα παιδιά τους.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος αναφέρθηκε στην ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η πολιτεία πρέπει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, καθώς η υπογεννητικότητα και οι εκτρώσεις είναι η μόνιμη πληγή, για την μη ανανέωση του πληθυσμού της πατρίδος μας. Τόνισε όχι τόσο η οικονομική κρίση, αλλά η ηθική κρίση αξιών είναι το πιό σοβαρό πρόβλημα που καλούμαστε όλοι μας να λύσουμε, ώστε να ανανήψουμε ως έθνος και ορθόδοξος λαός.

Μετά το πέρας της τελετής, παρατέθηκε δεξίωση στους καλεσμένους από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη κ. Διονύσιο, τον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας τον ευχαριστεί δεόντως, για την συμμετοχή του στις δαπάνες της εκδήλωσης.
          Ευχόμεθα να τον σκέπει ο Θεός.