Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ

13 Μαΐου 2015
karta 1


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟ»
Κάντε τις αγορές σας στο κατάστημα μας με κάρτα Μέλους και κερδίστε στις επόμενες αγορές σας πλούσια δώρα που ετοιμάσαμε για σας εξαργυρώνοντας τις μονάδες σας (units).Τα δώρα που θα κερδίζετε είναι αναρτημένα σε πίνακα εντός του καταστήματος.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ TO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ» FRESH & GREEN
Με την συμπλήρωση τριών χιλιάδων μονάδων (3.000) στην κάρτα μέλους που σας προσφέρουμε για τις αγορές σας , αποκτάτε το δικαίωμα να προτείνετε ένα δικό σας άνθρωπο να τον προσλάβουμε στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟ». Για μας είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ προς τον συνάνθρωπο μας έτσι κάνουμε πράξη την Κοινωνική Αλληλέγγυα Συμπεριφορά σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟ»

Κάντε τις αγορές σας στο κατάστημα μας με  κάρτα Μέλους και κερδίστε στις επόμενες αγορές σας πλούσια δώρα που ετοιμάσαμε για σας  εξαργυρώνοντας τις μονάδες σας (units).Τα δώρα που θα κερδίζετε είναι αναρτημένα σε πίνακα εντός του καταστήματος.

Η  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ TO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ» FRESH & GREEN

Με την συμπλήρωση  τριών  χιλιάδων μονάδων (3.000) στην κάρτα μέλους  που σας προσφέρουμε για τις αγορές σας , αποκτάτε το δικαίωμα να προτείνετε ένα δικό σας  άνθρωπο να τον προσλάβουμε στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟ». Για μας είναι  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ προς τον συνάνθρωπο μας έτσι κάνουμε πράξη την Κοινωνική Αλληλέγγυα  Συμπεριφορά σε περίοδο οικονομικής κρίσης.                                                                                  Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗkarta 1



https://www.facebook.com/fresh.green.market?ref=ts&fref=ts