ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 /2017

28 Μαρτίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ  
‘Ο ΑΓΙΟC CΤΥΛΙΑΝΟC’ Δράμα   28/3/2017
ΑΡΜΕΝ 24, 1Ος ΟΡΟΦΟΣ Αριθ. Πρωτ: 217
ΤΗΛ. 2521037000 – FAX. 2521037320
66100 ΔΡΑΜΑ
info@sylpoldramas.org.gr
www.sylpoldramas.org.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/2017


Άγιοι  Πατέρες,  Άγιε Ηγούμενε, Γέροντα π. Εφραίμ,

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Δράμας ο σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή για να σας εκφράσουμε την απέραντη χαρά μας αλλά και διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των πολύτεκνων οικογενειών του νομού Δράμας να σας συγχαρούμε για την μεγάλη δικαίωση σας με αφορμή την αθώωση σας από την δικαιοσύνη για την γνωστή στο Πανελλήνιο υπόθεση της λίμνης Βιστωνίδος.
Στον άνισο αυτό δικαστικό αγώνα  που δώσατε εναντίον όλων αυτών που σας ταλαιπώρησαν εσάς και την  άδικη  κατασυκοφάντηση της Ιεράς Μεγίστης  Μονής Βατοπαιδίου που υπέστη από τους διώκτες της, εμείς πιστεύαμε και  πιστεύουμε  ακράδαντα πάντοτε στην αθωότητα σας.
Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά για την μεγάλη οικονομική  συμπαράσταση που παρέχετε στις πολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου μας προσφέροντας αφειδώς οικονομική ενίσχυση βραβεύοντας τα παιδιά που κάθε χρόνο εισέρχονται στα ΑΕΙ και Σχολές της Ελλάδος καθώς επίσης τους Αριστούχους μαθητές και πολύτεκνες Μητέρες.
Το έργο είναι πολυσχιδές και ευάρεστο στον Θεό συνεχίστε και εμείς είμαστε στο πλευρό σας προσευχόμενοι αλλά και εάν χρειαστεί επί τω έργω.
Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας

Σμολοκτός Νικόλαος                  Στάικος Αντώνιος