ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29 Νοεμβρίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ανακοινώνουμε ότι εορτάσαμε την μνήμη του Αγίου Στυλιανού στις 26 Νοεμβρίου 2017 προστάτη των παιδιών και των πολυτέκνων του Συλλόγου μας, στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στη Δράμα.

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Παύλου και επιμνημόσυνος δέηση για τους κεκοιμημμένους πολυτέκνους του συλλόγου μας.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Δημάρχου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Αρχής, πρόεδροι Συλλόγων Πολυτέκνων Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, πρώην πρόεδροι του συλλόγου πολυτέκνων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, πολύτεκνες οικογένειες με τα παιδιά τους.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα, στην ηθική κρίση αξιών που βιώνουμε, ώστε να ανανήψουμε ως έθνος και ορθόδοξος λαός.

Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε δεξίωση στους καλεσμένους.

Ευχαριστούμε τον π. Αντώνιο Παυλίδη προϊστάμενο του Ιερού ναού και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την διακονία τους. Ευχόμαστε σ’ όλες τις οικογένειες υγεία και δύναμη ψυχής.Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος                                     ο Γενικ Γραμματέας

Νικόλαος Σμολοκτός                              Στάικος Αντώνιος