ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΓΕΝΙΚΕΥΜΈΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

22 Δεκεμβρίου 2017

Τη στιγμή που το 2017 φεύγει με τους θανάτους να υπερέχουν των γεννήσεων κατά 33.653 και ενώ η διακομματική επιτροπή της Βουλής για το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος συνεδριάζει μήνες τώρα για λήψη δημογραφικών κινήτρων, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως νέος Ηρώδης παραμονές Χριστουγέννων, δια χειρών Τσακαλώτου – Σταθάκη – Αχτσιόγλου-Φωτίου… προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαφανίσει κάθε δημογραφικό κίνητρο στην Ελλάδα και σφαγιάζει την πολύτεκνη οικογένεια!

Μετά την κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος και την ενσωμάτωση του στο Ενιαίο επίδομα τέκνων με τις προϋποθέσεις χορήγησης του ΚΕΑ και καταντώντας τα με αυτόν τον τρόπο σε επιδόματα φτώχειας και εξαθλιωμένων και συγχρόνως εμπαίζοντας τους πάντες ότι το κονδύλι των επιδομάτων το αυξάνει κατά 40% και ειδικότερα κατά 260 εκατ. ευρώ!!! Σειρά τώρα λαμβάνει το πολυτεκνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ που το καταργεί, καθώς όπως αναφέρει το ελάμβαναν εύπορες πολύτεκνες οικογένειες!. Μην δίνοντας όμως στοιχεία στη δημοσιότητα για την νέα λάσπη που εκτοξεύει ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης!

Η ΑΣΠΕ επανειλημμένα τελευταία του ζητούσε να σταματήσει η λάσπη της ΔΕΗ για τις ΥΚΩ ότι οι πολύτεκνοι είναι οι κυρίως υπεύθυνοι του κόστους αυτών και μόλις πρόσφατα αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι το κόστος των ΥΚΩ είναι μόλις 1,35%! Επίσης ζητούσε διόρθωση αδικιών στη χορήγηση του πολυτεκνικού  τιμολογίου και  στοιχεία  για το πόσοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το πολυτεκνικό  τιμολόγιο… και τελικά παραδέχτηκαν, ότι οι πολύτεκνοι που κάνουν χρήση του πολυτεκνικού τιμολογίου είναι μόλις 16.000 οικογένειες στην ελληνική επικράτεια .

Συγχρόνως η ΔΕΗ και ο αρμόδιος υπουργός μας λένε ότι το πολυτεκνικό τιμολόγιο δίνεται με μόνο δικαιολογητικό το πιστοποιητικό οικογενειακής  κατάστασης του Δήμου, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ δηλαδή καθώς από το 2014 έχει καταστεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να συνοδεύεται και με πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας, ώστε να αποκλειστούν κάποιοι που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις κτήσης αυτής, χωρίς επιμέλεια τέκνων κλπ προϋποθέσεις.

 

Τελειώνοντας η ΑΣΠΕ τονίζει  για πολλοστή φορά ότι δεν γνωρίζει στις τάξεις  της να υπάρχουν εφοπλιστές πολύτεκνοι κατά τη ρήση του άλλοτε υπουργού Στουρνάρα και της γνωστής παρέας Τσακλόγλου και παρακαλεί την Κυβέρνηση να σταματήσει τη νέα επίθεση με λασπολογίες ή διαφορετικά να δώσει ονόματα.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.