Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά των Πολυτέκνων Οικογενειών .

24 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των Πολύτεκνων Οικογενειών

Συγχαίρουμε τον Πρόδρομο Φωτιάδη τέκνο της Υπέρ πολύτεκνης οικογένειας  Φωτιάδη Λάζαρου του Συλλόγου μας για την επιτυχία του να ενταχθεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ , ευχόμεθα και εις άλλα με υγεία.

Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα! Ο Πρόδρομος τα κατάφερε! Μετά από τα προκριματικά του περασμένου Σαββάτου, κατάφερε να καταταχθεί στην 6άδα μαθητών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 24η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ. H Ολυμπιάδα θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, στην Αθήνα αυτή τη φορά και όχι στο εξωτερικό, προφανώς λόγω COVID. Στην φωτο ο Πρόδρομος κατά την ημέρα των προκριματικών στο ΝΕΟ ΧΗΜΕΙΟ, Αθήνα. Μπράβο στο αγόρι μου!

Θερμά ευχαριστήρια στον Σύλλογο Πολυτέκνων Δράμας, και ιδαιτέρως στον πρόεδρο κ. Νίκο Σμολοκτό, για την εθελούσια οικονομική ενίσχυση που προσέφερε προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ταξίδι μας στην Αθήνα. Ευχαριστούμε πρόεδρε!