ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ -ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

2 Δεκεμβρίου 2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.

1/12/2020

GREETINGLINE \f ” ” \l 1032 \e “Προς κάθε ενδιαφερόμενο:” « Έναρξη υποβολής αιτήσεων για Μείωση Δημοτικών Τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού»

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί πρόγραμμα μείωσης δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ύστερα από σχετικές αποφάσεις που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσοι ήδη έχουν καταθέσει αίτηση και καταβάλλουν μειωμένα τέλη, θα πρέπει να προσέλθουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, προκειμένου να καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά για την πραγματοποίηση της σχετικής επικαιροποίησης από Τρίτη 1-12-2020 έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 αποκλειστικά και μόνο για την τρέχουσα χρονιά.

Δικαιούχοι σε ποσοστό μείωσης 50% του ενοποιημένου τέλους καθαριότητας – φωτισμού μέσω των τιμολογίων των διαφόρων παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος είναι: οι άποροι, τα ΑμεΑ ή οικογένειες ΑμεΑ με ποσοστό τουλάχιστον 67%, οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.

Εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού του συγχρωτισμού και κατ’ επέκταση της διασποράς της πανδημίας, παρακαλούμε να προσέρχεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, αποκλειστικά και μόνο με ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2521351131 (Ισόγειο Διοικητηρίου γραφείο 131) καθημερινά από 8.30 π.μ. έως και 1.30 μ.μ.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.

Από το Γραφείο Τύπου