Εθνική αυτοκτονία, η μαύρη βίβλος των κυβερνήσεων των μνημονίων, κατά της Ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας

13 Οκτωβρίου 2021

Οι Κυβερνήσεις και (Συγ)κυβερνήσεις των χρόνων των μνημονίων, παραβιάζοντας κατάφωρα και κατ΄ εξακολούθηση ρητές επιταγές του Συντάγματος, με βάση τις οποίες:

«Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους» (άρθρο 4 παρ. 5),

n «Οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος» (άρθρο 21 παρ. 2),

n «Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του κράτους» (άρθρο 21 παρ. 5),

κατάργησαν σειρά μέτρων, που είχαν θεσπισθεί κατά καιρούς, ως δημογραφικά κίνητρα και εφάρμοσαν μία άκρως αντιδημογραφική, αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική, που οδηγεί σε μαρασμό και διάλυση την Ελληνική οικογένεια.

Αναφέρονται παρακάτω ενδεικτικά και κατά χρονολογική σειρά ορισμένα από τα καταργηθέντα μέτρα:

Κατάργησαν το αφορολόγητο των χρηματικών γονικών παροχών.

Κατάργησαν το διορισμό των πολύτεκνων εκπαιδευτικών

Καθιέρωσαν στην εισφορά αλληλεγγύης να πληρώνει το ίδιο πόσο ο πολύτεκνος με όσα τεκνά και να έχει με τον άγαμο! Το ίδιο ισχύει και με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.

Κατάργησαν το επίδομα γάμου

Καταργήθηκαν τα πολυτεκνιών επιδόματα και η ισόβια σύνταξη  της πολύτεκνης μητέρας

Επέβαλαν φόρο πολυτελούς διαβίωσης για τους πολύτεκνους, που έχουν αυτοκίνητα άνω των 1928 κόκκε.

Φορολογική καταιγίδα κατά των  πολύτεκνων οικογενειών –

Ο πολύτεκνος φορολογείται όπως ο άγαμος

Καταργήθηκαν οι μετεγγραφές των πολύτεκνων

(γονέων και παιδιών)

Διακόπηκε η δωρεάν χορήγηση οπωροκηπευτικών και άλλων προϊόντων στις πολύτεκνες οικογένειες

Καταργήθηκε  το ποσοστό 10% για την εισαγωγέων πολύτεκνων στις σχόλες της πυροσβεστικής

Καταδημαγωγήθηκε το ποσοστό για τις προσλήψεις των πολυτεκνίας 20% στο 15%!!

Ο πολύτεκνος πληρώνει  ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων όπως και ο άγαμος

Μειώθηκαν σημαντικά οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των πολύτεκνων

Κατάργησαν τα επιδόματα των τέκνων

Μείωσαν τις αποδοχές στην απασχόληση συνταξιούχων πολύτεκνων

Κατάργησαν την πρόταξη των τέκνων πολύτεκνων

Που προβλέπετο με το ν.2190/1994

Αυτά έπραξαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις τα χρόνια των μνημονίων, όταν ακόμη και η Κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας σήμανε συναγερμό για την σωτηρία του έθνους τους, όπως αποδεικνύεται από την δημοσιευθείσα στις εφημερίδες (29-8-2016) είδηση: «Αρχίστε να κάνετε παιδιά! Έχουμε πρόβλημα». Αυτή ήταν η επείγουσα έκκλησης που απηύθυνε η κυβέρνησης της Νοτίου Κορέας προς τους πολίτες της χώρας, καθώς η υπογεννητικότητα μαστίζει το έθνος. Το πρώτο πεντάμηνο εφέτος οι γεννήσεις έπεσαν κατά 5,3% σε σχέση με πέρυσι. Η κυβέρνησης ανακοίνωσε και έκτακτα μέτρα ύψους 50 εκατ. ευρώ».

Να σημειωθεί ότι η Νότιος Κορέα έχει έκταση 100.210 τ.χ. (αρκετά μικρότερη της Ελλάδος) και πληθυσμό 49.039.986 κατοίκους, δηλ. πενταπλασίους από την Ελλάδα!!!

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις που εκπροσωπούν όχι τον λαό αλλά την κομματοκρατία δεν ασχολούνται με τις πολύπαθες ελληνικές οικογένειες  αλλά με το πώς θα καταφέρουν να εισάγουν λαθρομετανάστες ώστε να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό τους Ρωμιούς και να λύσουν έτσι το δημογραφικό πρόβλημα . Με πρόσχημα την  λεγόμενη πανδημία έχουν καταργήσει δημογραφικά και οικονομικά κίνητρα ώστε πλέον αντί να δημιουργούνται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  δυστυχώς ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ  με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο  για τους νέους ώστε να αποφεύγουν να δημιουργούν οικογένεια το ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας  της ανανέωσης και αναγέννησης των Ελληνικών  γενεών .

Πιστεύουμε ότι μια νέα πολιτική κίνηση που θα προέρχεται από τον Λαό , θα είναι με τον Λαό και για τον Λαό να κατορθώσει να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις της κομματοκρατίας  και να δώσεις στις ελεύθερες  Ελληνικές Ορθόδοξες δυνάμεις να οδηγήσουν την πατρίδα στην ΝΙΚΗ.