Συνάντηση με την “Κοινωνία Αξιών”

21 Ιουνίου 2022

Το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Προέδρου Στέλιου Φενέκου και μελών της «Κοινωνίας Αξιών» στα γραφεία της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΣΠΕ. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα των πολυτέκνων όσο και η συντελούμενη δημογραφικκή κατάρρευση της χώρας.

Φωτογραφία από την συνάντηση: η Γ.Γ. της ΑΣΠΕ κα Δ.-Ι. Αγγελή, η Νικολέττα Διαμαντάκου-Ροδοπούλου από την Κοινωνία Αξιών, ο Πρόεδρος της ΑΣΠΕ κος Β. Θεοτοκάτος και ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών κος Στ. Φενέκος.

Ο Πρόεδρος της “Κοινωνίας Αξιών”, Στέλιος Φενέκος, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας για το δύσκολο κοινωνικό πολύτιμο έργο που έχουν αναλάβει και δήλωσε, εκ μέρους του πολιτικού συμβουλίου της «κοινωνίας αξιών», ότι θα είμαστε παρόντες ώστε να συνδράμουμε τις προσπάθειές τους, να επικοινωνήσουμε το έργο τους και να το προωθήσουμε με όλα τα διατιθέμενα μέσα.

Η επικοινωνία και συνεργασία με την Κοινωνία Αξιών θα συνεχιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμό κοινών δράσεων.