ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΊΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ???

30 Μαΐου 2012

Σήμερα, στην Ελλάδα του 2011, συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία του Ελληνισμού και η μεγαλύτερη αφαίμαξη ανθρώπινου δυναμικού μέσα στον 21 ο αιώνα. Τα παιδιά των Ελληνικών Οικογενειών θεωρούνται αναλώσιμο είδος, τεκμήριο “πλουτισμού” και διώκονται απηνώς από σύγχρονους Ηρώδηδες και Μήδειες. Οι Ελληνικές Οικογένειες, ειδικά οι πολυμελείς, με 3 και άνω παιδιά, υποχρεώνονται εκβιαστικά, από ένα θεωρητικά μόνο “δημοκρατικό” καθεστώς να πληρώνουν αβάσταχτους φόρους, χαράτσια, έκτακτες εισφορές ( με ταυτόχρονη μείωση μισθών, επιδομάτων ή με απολύσεις, ανεργία κλπ ), με αποτέλεσμα να τίθενται σε απειλή η ζωή χιλιάδων παιδιών, αφού οικογένειες δεν έχουν να πληρώσουν στεγαστικά δάνεια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,θέρμανση, τα απαραίτητα για ένδυση και σίτιση !!!

alt

Αποκορύφωμα της ηθικής αναλγησίας και αθλιότητας είναι να απειλούνται οι Ελληνικές Οικογένειες με διακοπή ρεύματος, εν μέσω χειμώνα, αν δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι για τα 1-2 ακίνητα που έχει η μέση Οικογένεια. Ο ηθικός αμοραλισμός από τη συντεχνία των υπουργών μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης είναι πρωτοφανής. Χιλιάδες νέοι δεν έχουν ελπίδα εύρεσης εργασίας, ενώ εκατοντάδες είναι οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικής κρίσης και ανέχειας και απελπισίας ! Οι γεννήσεις έπεσαν από 120.000 το 2009 στις 85.000 το 2010, ενώ η μείωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη φέτος, θέτοντας ζήτημα επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους, σε λιγότερο από μια δεκαετία !

Μπροστά σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή της ωμής γενοκτονίας των Ελλήνων και των νέων και των παιδιών μας, σας καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ των παιδιών μας από νηπιαγωγεία, δημοτικά , γυμνάσια, Λύκεια και Πανεπιστήμια, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011, τις μέρες γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Καλούμε όλους τους μαθητές, όλους τους φοιτητές, όλα τα πενταμελή και δεκαπεντεμελή όλων των Γυμνασίων και Λυκείων, όλους τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, όλους τους συλλόγους γονέων, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ από τα μαθήματα σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία , γιατί οι λίγες απουσίες δεν είναι τίποτα, μπροστά στο ζοφερό ΜΕΛΛΟΝ για τα νέα παιδιά, ειδικά στις ηλικίες 12-30 ετών !!!

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας να απεργήσουν τις ίδιες ημέρες, όχι μόνο για το μισθολογικό, αλλά και για τη βάναυση φορολογική επίθεση στους μαθητές τους, μέσω της ασκούμενης πολιτικής πάνω στις οικογένειές τους και για το δημογραφικό, που θα πλήξει την Ελλάδα, σε 5-6 χρόνια από σήμερα !

Παραθέτουμε δημοσιεύματα του Τύπου, που δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης κατά των Οικογενειών και των παιδιών των Ελλήνων !

Κύριοι υπεύθυνοι της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής τα Υπουργεία Οικονομικών ( κυρίως ) και το Υπουργείο Περιβάλλοντος είναι οι υπουργοί κ. Βενιζέλος και κ. Παπακωνσταντίνου, σε συνεργασία με τεχνοκράτες που αντιμετωπίζουν την Ελληνική Οικογένεια και τα παιδιά της ως “νούμερα” στατιστικής.
http://ierapostoli.wordpress.com/2011/10/17/mathites_foitites/#more-7076