«Κάθε μήνα η καταβολή του “προνοιακού επιδόματος”»

5 Ιουλίου 2014
images.jpg33

Όσα παιδιά πήγαν πέρυσι στους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς των Δήμων, θα πάνε και φέτος, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στον Τ/Σ ΣΚΑΪ.images.jpg33
Ο κ. Ντινόπουλος, επίσης, με αφορμή την τελευταία “πρόωρη”καταβολή του «προνοιακού επιδόματος» δύο μηνών – Μαΐου και Ιουνίου – σε 64 Δήμους, ύψους 122 εκ. €, ανακοίνωσε πως, πρόθεση του ΥΠ.ΕΣ. είναι η καταβολή αυτή να γίνεται εφεξής κάθε μήνα.

«Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση, και φέτος θα φιλοξενηθούν από τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, όσα παιδιά φιλοξενήθηκαν, πέρυσι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εσωτερικών μιλώντας για το πρώτο θέμα και συνέχισε μιλώντας για το «προνοιακό επίδομα», λέγοντας:

«Σχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών είναι η καταβολή του “προνοιακού επιδόματος” να γίνεται εφεξής κάθε μήνα. Μπορεί να μην είναι μεγάλο το ποσό, αλλά αφορά σε χιλιάδες συμπολίτες μας, που ζουν σε μεγάλο βαθμό απ’ αυτό».