ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

13 Αυγούστου 2015
images 2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
images 2Μετά από ενημέρωση που είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τη διανομή των φρούτων προς τις πολύτεκνες οικογένειες, μας έγινε γνωστό ότι πλέον από τούδε και στο εξής η αρμοδιότητα χορήγησης νωπών φρούτων και λαχανικών μεταβιβάστηκε στο υπουργείο εργασίας και υπεύθυνη είναι η αναπληρώτρια υπουργός κ. Φωτίου. Η οποία παρέλαβε την σκυτάλη της αντιπολυτεκνικής πολιτικής από τους προκατόχους της και συνεχίζει να αγνοεί πλήρως το ΣΥΝΤΑΓΜΑ  άρθρο 21 που αναφέρει ότι η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες με κάθε τρόπο και μέσο. Αυτά για την κ Φωτίου μάλλον είναι ξεπερασμένα και επιβάλλει το μέτρο για την διανομή φρούτων με εισοδηματικά κριτήρια όπως αυτό το ΤΕΒΑ . Δηλαδή για να είναι δικαιούχος κάποιος πρέπει να έχει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάτω από  3.000 ευρώ και να μην έχει στη κατοχή του , ποδήλατο, μηχανάκι , κάρο , ή αραμπά. Ουσιαστικά δηλαδή μας λέει η κ Φωτίου ότι  δικαιούχοι θα είναι μόνο οι λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες (κατά την δική τους ερμηνεία )και κάποιοι άλλοι που για διαφόρους λόγους δεν λαμβάνουν ούτε ταμείο ανεργίας αν και είναι άνεργοι.
Αγαπητοί συνάδελφοι πολύτεκνοι όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο είναι απόφαση διαμαρτυρίας του Διοικητικού Συμβουλίου και επομένως πρέπει όλοι μας να αποστείλουμε  email και να διαμαρτυρηθούμε άμεσα με κάθε τρόπο και μέσο προς τους τοπικούς κυβερνητικούς και μη βουλευτάς  προς την υπουργό κ. Φωτίου  για το έγκλημα που πάει να πράξει.   Οι πολύτεκνοι είμαστε υπό διωγμό μέσα στην χώρα μας και μέσα στα σπίτια μας. Θα μας βρουν απέναντι τους όπως αυτοί κάποτε όταν ήταν στην αντιπολίτευση του 4% έστηναν πανηγύρια και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με (επιθέσεις καλής θέλησης) σε κάθε εμφάνισή των τότε μνημονιακών υπουργών ή βουλευτών . ‘Έτσι και εμείς θα τους περιμένουμε  για να τους υποδεχόμαστε ,  ( κερνώντας τους όχι γιαούρτια ) αλλά φρούτα και ντομάτες εάν δεν αλλάξουν τρόπο σκέψης και πράξης. Τώρα δε που το πρόβλημα νέου εποικισμού της Πατρίδος μας είναι πλέον γεγονός με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να αποτελούμε οι Έλληνες στην Ελλάδα  μειονότητα και υπό διωγμό .
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ . Η ΤΩΡΑ  Η ΠΟΤΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
 
ΥΓ. Τώρα όλοι έχουμε ευθύνη για ότι θα συμβεί στις οικογένειες μας και κανείς δεν έχει άλλοθι να πει ότι δεν γνώριζε . Κάντε άμεσες ενέργειες σ όλους τους βουλευτές και κομματικά όργανα για να βάλουν φρένο σε αποφάσεις άσχετων κομματανθρώπων που λυμαίνονται την εξουσία.