ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ

21 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , εκφράζει τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη της υποψηφίας βουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας κ Ντόρας Τουφεκτσή στα γραφεία του Συλλόγου μας για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολυτεκνη οικογένεια και εν γένει ο πολυτεκνικός κόσμος της Ελλάδος .Της επιδόθηκαν οι προτάσεις και θέσεις της ΑΣΠΕ για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ο νομός Δράμας. Ευχόμαστε  να εκλεγεί βουλευτής ώστε να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα πολυτεκνικά θέματα.

 

 

Η δήλωση της κ Τουφεκτσή

 

Σήμερα επισκέφθηκα τον Σύλλογο Πολυτέκνων Π.Ε Δράμας «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» και συνομίλησα με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαος Σμολοκτός. Αφού με ενημέρωσε για τη δυσμενή θέση στην οποία έχει υποπέσει η πολύτεκνη οικογένεια και τα μέλη της, του υποσχέθηκα, πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, θα στηρίξω και θα ενεργήσω, ώστε να αποκτήσουν οι πολύτεκνες οικογένειες, όσα τους έχουν στερήσει!
▪︎Η φροντίδα που χρειάζεται ο θεσμός της πολυμελούς οικογένειας, αποτελεί τον πυρήνα μιας ΝΕΑΣ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗΣ δημογραφικής πολιτικής, με στόχο την πληθυσμιακή τόνωση της Ελληνικής Κοινωνίας και γι’ αυτήν θα σταθώ υπέρμαχος.
#αξίζουμε_καλύτερα


 

.